И аз съм против безплодните полемики.
Точно за да избегна такова развитие на нещата, подминах доста подмятания по мой адрес и по адрес на Федерацията. Дължа единствено две премълчани досега уточнения, за сведение на хората, които карат отскоро.
Първо. Спас може напоследък да кара малко заради травми, но е един достоен коломаратонец, малцина знаят колко е помагал и дори подпомагал финансово нашата дейност, но никога не го е изтъквал. Наскоро написа книга за бреветите, която заслужава отделна тема, а не само този линк:
viewtopic.php?f=13&p=2139#p2139 Подкрепям мнението на Спас – напълно е вярно и ми напомня отминали години. Дано alhimik занапред се усети и коригира своя тон и държане.
Второ. Наказанието за Стефан от Федерацията не беше заради „някои критики”, а заради некоректно отношение към съдии, организатори и колеги /Чл. 7/, както и грозни и безпочвени обвинения срещу бреветите в публичното пространство. Потърпевшите бяха основно от КК „Сините камъни”, така че след 2009 г. е бил изключен и не е имало вариант – в момента също няма, да си поднови членството в този клуб.
С това приключвам темата за „Купата”.

Някой е учредил награда и се грижи тя да се връчва всяка година. Собственикът на наградата решава по какъв регламент да се връчва тя. Ако някой реши да има нова награда – да бъде така добър да я учреди и да посочи регламент, по който да се определя нейният носител.
С това приключвам с темата. Нека не се връщаме към минали работи и се надявам това, както и всякакви разправии по този въпрос, повече да не се толерират в нашия форум. Да гледаме напред и с добро.

40х1200+ Finisher: BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; 1001Miglia'08,12,16,24; GBR'2009; Transdanubie+MGM'2013; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23; 6 Capitals'25; PBP'03,07,11,15,19,23; 19xSVS 2001-2025; RAAM'2010/2011;