Всеки може да си разгледа дължимата сума - след изваждане на капарото и всички отстъпки, които постигнахме.
Дължимите суми се намират във формуляра за записване:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Най-долу, ако щракнете върху бутонче "Изчисления", ще се отвори втората табличка с всички изчисления. Всеки може да разгледа, как се е образувала дължимата сума. Виждат се всички отстъпки, както и сумата за поръчка от 60 Евро, която се разпределя между всички, съобразно големината на поръчката.
Имаше оплакване за прекалено висока такса за превод по сметката в Райфайзенбанк. Затова под нея давам още една сметка - в ПИБ. Тази сметка също сме я ползвали преди време за превод на такси за бревети.
Имам една такава молба: при издължаване на екипите, който не ми е платил за трансфера на стартовата такса, нека да добави и тази сума. При превод на първите 60 лв. се получи доплащане между 1.20 и 1.30 лв. При превода на останалите 85 евро - 170 лв., се получи доплащане от 3.75 лв. Или който ми е дал първо 60 лв, после 170 лв., ми дължи още около 5 лв. Който си плати таксата наведнъж - 115 лв и ми е дал 230 лв., доплащането е 4.60 лв. Тази разлика идва от някакъв особен курс на Еврото в PayPal и ми излиза при разпечатка на транзакциите в PayPal. Който вече ми е доплатил тази разлика - благодаря!
Краен срок за доставка на екипите е 9 август, но може да станат и по-рано - така че е добре да имам готови паричките до началото на август!
Моля, при плащане да ме уведомявате, кога и по коя сметка са пратени парите! Може и на ръка - например на софийските бревети, с когото се видим там...