Randonneur написа:.
В тази връзка подходът към дискусията ми е чисто практичен: след като състезателните рамки се правят да понасят гуми до 23, евентуално 24
От къде я имаш тази информация ? Ако говориш за твоя драг - може, на западните марки 25 си е стандарт дори и при топ класа. 28 не влиза.
Тъй и тъй Пешов птроча конти, а хвали шваубе.. Ето ви и нещо за тях.. Купува се чисто нов Драг с въпросните гуми.. На 50 метра от магазина се разпада предната гума. Задната не много по-късно. Цели магазини ми казват, че спират да продават шваубе, защото непрекъснато им връщат външните гуми с проблеми
Severus написа:GrandPrix GT - И от двете съм много доволен. Но гледайки цена-качество, моят фаворит е Vittoria Rubihno Pro.
Кажи повече за ГиТи-то ? И аз я гледах, но като данни и параметри е 1 към 1 с нормалното ГТ, но има повече материал и по-дебела защита ..
Точно рубиньо-то про ми се наряза. Иначе комфорта беше добър за 23-ка, но бях тотално несигурен в тези гуми и ги смених пак с конти. Как да тръгна на бревет и да стискам пръсти през цялото време да не се разпадне на някое спускане ?