Това бе само предложение и на мен не ми пречи да се отваря на същата страница,възможно е да не съм бил ясен в изказването.
За да не се губят потребитетиле могат да натискат стлелката назад.Съжалявам че се опитах да бъда полезен с това.Извинявам се!
съботасъб | неделянед | понеделникпон | вторниквт | срядаср | четвъртъкчет | петъкпет |
---|---|---|---|---|---|---|
7.
stoyan (43) |
8.
|
9.
|
10.
|
11.
|
12.
|
13.
|
h17 написа:Като не съм си влязъл в профила и натисна "Отговори" ме пренасочва да се логна, но след това ми пише "Форумът, който избрахте не съществува." и трябва пак да отворя темата и да натисна "Отговори".
h17 написа:Като не съм си влязъл в профила и натисна "Отговори" ме пренасочва да се логна, но след това ми пише "Форумът, който избрахте не съществува." и трябва пак да отворя темата и да натисна "Отговори".
Pathfinder™ написа:Това бе само предложение и на мен не ми пречи да се отваря на същата страница,възможно е да не съм бил ясен в изказването.
За да не се губят потребитетиле могат да натискат стлелката назад.Съжалявам че се опитах да бъда полезен с това.Извинявам се!
Pathfinder™ написа:Съжалявам че пак съм аз но имам следното запитване.Примерно при поставяне на линк в скобите на URL трябва да се отвори линка на втора страница и така потребителите да не се губят и по лесно да затворят въпросния линк.Давам пример без и с поставен линк в скоби при натискане на URL и при втория трябва да се отвори на втора страница но не се получава.
index.php
http://bftourism.net/forum/index.php
Pathfinder™ написа:Това бе само предложение и на мен не ми пречи да се отваря на същата страница,възможно е да не съм бил ясен в изказването.
h17 написа:Да попитам: как се дава връзка към конкретно мнение във форума? Във vBulletin всяко си има линкче над него и е номерирано, но тук не се ориентирам
koradm@abv.bg написа:Тези усмивки ,търсиш-търсиш и все неможеш да избереш подходящата
Върни се в “Поддръжка на форума”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост