А аз съм Стефан, от Варна, точно след месец правя 32 години.През живота си не бях имал колело, когато на 28 годишна възраст си взех първия велосипед.Отначало целта беше удобен, еФтин транспорт на къси разстояния, тъй като мразя МПС, и се чудя как повечето шофьори не разбират, че едно МПС въвлича човека в над 100 риска, такси и плащания.Дава ти едно - удобство, а ти взема сигурно 21.И си казах, че велосипедът ще ми помага за форма, и за другия спорт.
Когато чух от Димитър Стоев за 200к, си казах, че това явно е за богоизбрани - не и за мен.Поради контузия по същото време престанах с тренировките по смесени бойни изкуства ( ММА ), и от мъка, че дълги години няма да мога да спортувам, започнах да карам повече, и повече...Когато ми откраднаха шосейката, взех една DE ROSA, made in Italy от горе до долу, и започна едно лудо наливане на пари за италианска екипировка.Карах размер 54.5 с 12 см лапа, което беше твърде дълго за мен, и лека - полека сериозно увредих роторния маншон, и се лекувам - затова карам от време на време.Ако не беше Васил Рачев - Мляко с ориз, вероятно нямаше да видя завършен бревет.Дребните съвети, които ми даваше по време на каране, се оказаха решаващи.Той каза, че след като е научил мен, аз ще доведа някой друг, и така ставаме все повече бреветчии.На закриването на сезона 2014 доведох трима новобранци, които уговарях от месеци и им обяснявах всичко, което знам, и се чувствам горд, че допринесох малко и аз.На бревета се запознах с трима други, които караха за първи път, и до ден - днешен ги съветвам постоянно за екипировка и прочие, тъй като моето ниво не е много по-високо от тяхното

Остана да се науча и да катеря, че дори 34/26 не ми стига...