Зареждане ...

Бревет „Исперих” 600

Колоездачни маратони, бревети, колоездене на дълги разстояния
Потребителски аватар
Автор на темата
brusarski
Прохождащ
Прохождащ
Мнения: 48
Регистриран на: 13 ное 2014, 14:43
Теми: 17
Местоположение: Варна
Контакти:

Бревет „Исперих” 600

Мнениеот brusarski » 27 май 2019, 22:31

Регламент АСР, Член 12: „…Тези бревети не са състезания и не се извършва класиране.””
Член 5: Всеки участник се счита за тръгнал на индивидуално пътуване...
Всеки участва на свой риск и отговорност.

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ТУРИЗЪМ
и КОЛОЕЗДАЧЕН КЛУБ "ДИМИТРОВЕЦ" - ИСПЕРИХ
Организират Колоездачен маратон - Бревет „Исперих” 600
Старт/Финал: Исперих, Туристическа спалня „Димитровец” – в центъра на града

08.06.2019 - събота, 8:00 ч. - 600 км / 5709 м - за 40.00 часа.

Маршрут:
Ден 1 :
https://www.openrunner.com/r/10019030
https://www.mapmyride.com/routes/view/2525959930
Ден 2 :
https://www.openrunner.com/r/10019043
https://www.mapmyride.com/routes/view/2525975131

Организаторът си запазва правото на корекции в маршрута, в зависимост от актуалната пътна обстановка.

Записване на участниците. Онлайн.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =896535278

1. Условия за участие
Регламент АСР, Член 2: “В тези бревети може да участва всеки рандоньор, който е член или не на някакъв клуб, дружество или федерация и има застраховка. Непълнолетни се приемат след като представят разрешение от родителите, което освобождава АСР и дружествата - организатори от отговорност, както и медицинско удостоверение за годност, издадено преди не повече от 6 месеца.“
Картотека на участниците. За вписване в картотеката са нужни: /1/ застраховка „Злополука” с минимално покритие от 1000 лв., /2/ медицинско /може и от личен лекар/, като се записва, че участникът е във физическо и психическо състояние да измине посочените дистанции, /3/ снимка паспортен формат. Картотекираните получават уникален номер, който се поставя на велосипеда, важи за цялата година и струва 3.00 лв. Данните на всеки картотекиран се публикуват в он-лайн картотеката,
Организаторът потвърждава заплащането на стартовата такса и попълва ARB номера на картотекираните участници. При групово записване на клубове, представител на тези клубове изпраща списък на участниците и превежда необходимата сума. За картотекирани участници клубовете могат да гарантират плащането на таксата, а точната сума да се донесе преди старта. Организаторът осигурява вечеря /записване с „Да+” във формуляра.
Регистрация на участниците. Провежда се от 20 до 21 ч вечерта преди старта. Състои се от проверка на картотеката и извършените плащания, проверка на велосипеда, инструктаж и получаване на стартов пакет. По изключение се допуска явяване направо на старта, но само за картотекирани участници, предварително заплатили стартова такса и изпратили снимка на оборудваните според изискванията велосипед и ездач.
Проверка на велосипеда. Проверява се състоянието на гумите, спирачките и фаровете, както и наличието на резервни гуми и помпа, предни и задни фарове, батерийки, отражателна жилетка и каска.
Резервация на места за спане. Прави се от организатора при платена такса на телефон: 0888 136888
Контрол: Ако на някоя от контролите няма съдия, към картона се прилага касова бележка от близко заведение. Часът на преминаване се записва, като се допуска закъснение при сериозни механични или здравословни проблеми, което трябва да се навакса до следващата контрола. Забавата и неудачите при използване на обходни пътища са за сметка на участника. Финал: В картона се отбелязва часът на пристигане, както и желанието за получаване на медал, който се заплаща предварително на цена 15 лв. Заверените картони и медалите се връчват на следващ бревет. Възможно е изпращане по пощата за сметка на получателя.
Картоните: остават в организатора до получаването на заверките с уникален номер от Франция. Заверените картони и поръчаните медали се връчват на следващ бревет или се изпращат за сметка на получателя.
Точките: По специална формула всеки участник получава определени точки. Основни показатели са дължината и денивелацията на трасето. Към така полученото базово число се добавят бонуси: за климатични условия, пол, възраст, отдалеченост на старта и др. Класирането по точки служи за определяне на най-активните за годината. Те кандидатстват за различни награди и подпомагане – основно при участие в международни прояви. Точки се получават за участие във всички бревети от календара на БФТ /подчинени или не на АСР или LRM/.
Борис Иванов ; Skype: polomski5702 ; GSM : 0888 997 992
Колоездачен клуб "Варна" ; Audax Randonneurs Bulgaria

Върни се в “Бревети AUDAX”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта

cron