Километраж VDO MC2.0WL проблема е в датчика за скороста,смятах ,че е свършила батерията и смених с нова за съжаление несработи.Има ли някъде да се поправят ?
Тези безжични датчици не подлежат на ремонт,или поне аз не съм чул някой да е отремонтирал такъв.Дори да се вземе комплект за второ колело не се знае дали проблема е в датчика или в компютърчето.За това ако се взима безжична техника е по-добре да се вземе с ANT+ технология,защото там всичко се свързва със всичко
Днес смених отново батерията на трансмитера, километража тръгна. Батерията която са ми продали е била стара. Доверяваме се на непроверени търговци.Часовникаря замери заряда и нямаше никякъв пауар. А аз бях готов да сменя цялата система.
Поздрави че си се разминал благоприятно,аз имах подобен проблем при фотоапарат а именно:взех чисто нови батерии Duracell и провалих тържество на малкия ми.Остана без спомен в снимки,възможно от стара партида,менте или дефект.Наскоро открих батерии АА с изтекъл срок на годност 2009 година и още работят и държат,марка Toshiba.Поздрави и весели празници.!