Страница 1 от 1

ПРОЕКТ НА ММС РАЖДА ШАМПИОНИ

Публикувано: 28 ное 2014, 21:02
от Randonneur
Спортната секция на Колоездачен клуб „Сините камъни” - Сливен от 12 години провежда тренировъчен процес с деца и юноши младша и старша възраст. Редовен участник е в Държавните шампионати по спортно колоездене и състезанията за купи от програмата на БКС. През 2013 година беше сформиран мъжки отбор, с който участвахме в редица състезания, както и в Обиколката на България, съвместно с КК „Несебър”. Клубът е организатор и домакин е на повечето състезания на републиканско ниво.
Успехите и амбициите на колоездачния клуб изискват разширяване на основата на пирамидата, откъдето се очакват да бъдат открити млади таланти – бъдещи шампиони. За изпълнението на тази цел помага програмата на Министерството на младежта и спорта „Спорт за децата в свободното време”. През тази година клубът реализира четвъртия си успешен проект по тази програма, чиято цел е да се създадат условия и възможности за участие на широк кръг от деца в професионално организирани спортни занимания.
За резултатите от тази работа с деца може да се прочете в статията по-долу:
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=157463

Изображение

Re: ПРОЕКТ НА ММС РАЖДА ШАМПИОНИ

Публикувано: 01 мар 2015, 17:44
от Randonneur
Гореща новина от днешния ден:
В първия си старт в новата възрастова група, Данчо от статията за "Сините камъни" отново е разпилял всички и категорично печели първия старт от Черноморската лига в Слънчев бряг! Честито!
:clapping:
Изображение