Неприятна новина, колеги...
Понеже джърситата закъсняха,
Вчера потърсих Г-н Томов от ЕТ Томи -
https://www.tomysport.com/ - фирмата производител на джърситата.
Заяви ми, че някакви японски машини били изгорели и след месец-два щели да пристигнат новите. Половината персонал бил пуснат в отпуск по този повод. Не могъл да ми намери телефона, за да ме предупреди. Анулирах поръчката, защото едва ли на някой ще му трябват РВР джърсита през октомври... Другият вариант е, ако някой държи все пак да има такова джърси - макар и през октомври, да ми се обади и ще рестартирам поръчката с коригирани бройки...
Много странно, след като от повече от 15 години поръчвам джърсита от там, първите SVS джърсита и всички SVS джърсита след това са правени там. Това, изглежда, ще бъде последната ни поръчка от тази фирма...
Добре, че ръкавелите и крачолите ги прави друга фирма - Дием Спорт в Трилистник, та ще имаме поне тях като някакъв спомен от РВР 2019. Те са готови и утре към 14 часа ще ги взема. Понеже само 1-2 чифта от ръкавелите и крачолите са ми платени, при платени джърсита ще изравнявам сумите в он-лайн табличката и там ще бъде посочено, кой на кого колко ще има да дава...
Който си пази трикольорките от РВР 2011 и последните SVS, все пак ще може да си ги сложи, за останалите наистина съжалявам...
То така или иначе не можахме да уточним един общ, или близък час за регистрацията, та да се съберем преди старта....
Пожелавам на всички, със и без трикольорки - да сме здрави и безаварийни...
Успех!
40х1200+ Finisher: BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; 1001Miglia'08,12,16,24; GBR'2009; Transdanubie+MGM'2013; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23; 6 Capitals'25; PBP'03,07,11,15,19,23; 19xSVS 2001-2025; RAAM'2010/2011;