Втори по масовост Сакар 300 от десет проведени.
35 стартирали, 34 завършили
С промените от предната година - бързо, предимно равнинно трасе и хубав асфалт, бих нарекъл този Сакар 300 "Ориент експрес"...
А като добавим и благоприятното време в събота, мисля че много от нас си подобриха рекордите за тази дистанция!
Огледална ситуация на Странджа 200 от миналия месец - слаб сутринта, но засилващ се към обяд вятър. Само че сега беше южен и не пречеше много-много на отиване, докато на връщане беше фурия в гърба! Истинска наслада за онези, на които приляга по-скоростното каране и които съумяха да се възползват от ситуацията. 25 от 34 завършили слязоха под 15 часа!
Има 8 участника, от които не съм получил снимката от контролата над Мезек. Техните времена не са оцветени в зелено и техният резултат все още не е окончателен.
Снимки от съдийската кола (Веселина) и няколко от мен:
https://photos.app.goo.gl/EjvH4Ugxb6HVp19L7
За пръв път цели 20 на брой колеги имат шанса да станат "Зимни крале". Вписал съм ги във формуляра за "Тракийския", едва ли някой ще се откаже накрая на Дунава... При потвърдено участие ще им бъде вписана и съответната такса и така ще влязат в бройката на записаните за този последен от поредицата зимни бревети.