Мнениеот balark » 22 фев 2016, 18:13
Бях дал предложение за връчване на индивидуални купи за Рандоньор на годината, които да си остават за победителите за дадената година, а не да е оборотна, но Лазар каза, че то трябва да дойде от клуб, също така да се дадат идеи откъде да дойде спонсорирането за подобен разход.
Помислих малко, дойдоха ми някакви идеи, но накрая прецених, че ще отидат повече време и ресурси за подобна безсмислица, защото времето, изразходвано за подобни хрумки също е пари, затова се каня още от три месеца да пиша - наемам се на този етап със свои средства да набавям всяка година различна купа, която да се връчва на рандоньорът, спечелил най-много точки за сезона.
За да сме кавалери и като антисексист също така ще осигуря купа за най-добра жена-рандоньор, което ще е все по-належащо, след като имаме толкова силни жени в редиците, които са по-добри и от повечето мъже. Браво на тях!
Миналата година ми беше първа като рандоньор. Беше доста успешна за мен, Както и за други новобранци. Затова мисля да връчваме купа и за Най-успешен нов рандоньор. Тази година също има доста заявки за подобна купа. Като мисля, като метод на избирането му да е да речем 7-те отбора с най-много точки за сезона да дадат по един глас и два гласа от моя страна, което не означава, че и двата ще са за един и същ човек.
Подобни купи смятам, че биха представлявали още един стимул за всички колоездачи, участващи на бревети или пък за привличане на нови рандоньори. Както и за въртене на повече километри от всички настоящи участници.
По този начин купата, която се връчва в момента, подарена от немеца може да се върне за първоначалното си предназначение или за да не се превръща SVS в състезание с надпреварващи се участници, да се измисли друго - например за най-толерантен рандоньор, който е помагал на други рандоньори в нужда, за помощ в организацията и други.
И други ей такива неща.
А тепърва ще се раждат може би и още награди...