След обедното състезание на Тасос и 7-часовия вечерен преход до София, по баира към х. Звездица ми се струваше, че съм с вдървени крака и всички ме изпреварват. Оказа се обаче, че съм бил само с 20 секунди по-бавен от миналата година. Или както беше казал най-добрият БГ треньор за всички времена, г-н Бахаров, Тасос ще послужи като добро вработване за Витоша... Тези 20 секунди обаче се оказаха фатални, тъй като на финала останах на 6 секунди от 3-тото място.... Виждах колегата пред мен, настигах го, но имах нужда от още 1 километър от дистанцията... Иначе получих уникална грамота, каквато никой друг не може да има /макар и със сбъркано име/:
Общо Общо мнения 4678 Общо теми 394 Общо обяви: 1 Общо важни теми: 1 Общо прикачвания: 233 Теми на ден: 0 Мнения на ден: 1 Потребители на ден: 0 Теми за потребител: 1 Мнения за потребител: 15 Мнения за тема: 12 Общо потребители 306 Последно регистриран потребител Антон пловдив
Линк за нас
Моля, публикувайте линк за Форум за колоездене и пешеходен туризъм. Използвайте следния HTML код: